Ons beestig aanbod

De bijzonder voedzame honden- & kattenbrok

De bijzonder voedzame honden- & kattenbrok

Qua voeding hebben wij volledige assortimenten in huis voor alle huisdieren, waaronder bij uitstek Pro-Nutrition Flatazor, een natuurlijk merk honden- en kattenvoeding, dat met diverse gespecialiseerde lijnen volop inzet op uitstekende nutritionele waarden. Tevens kan je rekenen op de kwaliteit van Dynavena, een premium voeding die borg staat voor het nutritioneel evenwichtig welzijn van je paard.

Manden &
knusse kussens

Daarnaast bieden wij behaaglijke manden en knusse kussens in tal van kleuren en designs aan, die variëren van een basisafwerking tot luxueuzere uitvoeringen. Deze dragen ook ons eigen label, dat speciaal ontwikkeld werd om het ultieme comfort te bieden. Zelfs voor honden (of katten) met gewrichtsproblemen.

Kastaar K
  • Kastaar Pets Manden En Kussen 1
  • Kastaar Pets Manden En Kussen 2
  • Kastaar Pets Manden En Kussen 3
  • Kastaar Pets Manden En Kussen 4
  • Kastaar Pets Manden En Kussen 5
  • Kastaar Pets Manden En Kussen 6
Oerdegelijke hoden-en kippenhokken

Oerdegelijke
honden- & kippenhokken

Uit eigen atelier

Wat dacht je van oerdegelijke honden- en kippenhokken, die zelfs de meest barre weersomstandigheden overleven? Dan zijn onze in-house geproduceerde hokken, van 100% Belgische makelij, ongetwijfeld wat voor jou. Zij worden in ons eigen atelier gemaakt en bieden de garantie van een uitzonderlijke kwaliteit.  

Maatwerk is ook mogelijk. Vragen hierover?

Duurzame accessoires
& dierenbenodigdheden

Ook voor een deugddoende wandeling met je hond hebben wij het nodige, namelijk een brede waaier aan hals- en leibanden in tal van maten, kleuren en ontwerpen. Ook speeltijd wordt met onze brede selectie duurzame, rubberen speeltjes een genot voor ieder huisdier. Ten slotte kun je ook voor andere toebehoren, zoals mooie en kwalitatieve krabpalen (onderhoudsvriendelijk, stevig en neutraal in het interieur), bij ons terecht.

NOTA: Momenteel zijn we bezig met een update van ons assortiment. Binnenkort zal er ook kattenzand verkrijgbaar zijn. Weldra meer info.

Duurzame accessoires en dierenbenodigdheden

Waarmee kunnen wij je helpen?